Upgrade to 5.5

The place to post any Bugs or Problems you may have with the Current Release Version
Post Reply
mikephil
Posts: 2
Joined: Tue Apr 26, 2022 10:15 pm

Upgrade to 5.5

Post by mikephil »

So I am running my 5.4 on a W10 OS and used the Portable install. As Time went I installed many Commentary, Bibles, Books and Dictionaries. Many of which were Module purchases. I Downloaded the BA5.5 and installed in another folder seemed to work great. How do I move or copy my Modules over I tried to copy the individual Modules folder and replaced the one new to the BA5.5 install, Bibles seemed to show up but not for the others (Dict, comm, or books). I then copied the origional 5.4 to another folder and did another install into that folder, again bibles show not the others and my bibles still show Duplicated as was the problem with 5.4 that I was hoping to fix.
You have done a great job on this program, Thanks again. :)

Tim
Site Admin
Posts: 1319
Joined: Sun Dec 07, 2008 1:14 pm

Re: Upgrade to 5.5

Post by Tim »

To move the modules from one portable install to another simply move or copy the entire Modules folder in the portable folder from one to the other.

If all the title don't seem to show up, reset the installation by deleting these files,
config.ini
mainLayout.dat
bibLayout.dat

They will be regenerated on next start.
Tim Morton
Developer, Bible Analyzer

But to him that worketh not, but believeth on him that justifieth the ungodly, his faith is counted for righteousness. (Rom 4:5 AV)

mikephil
Posts: 2
Joined: Tue Apr 26, 2022 10:15 pm

Re: Upgrade to 5.5

Post by mikephil »

Tim, this seemed to fix the module loading issue from what I've tried to open. So Thanks for this help.

I did mean to also mention the startup errors I'm also getting the Follow POPUP Error.

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!
Program: E:\BA-5_5\BibleAnalyzer5.exe

R6034
An application ha made an attempt to load the C runtime
library incorrectly.
Please contact the application's support team for more
information.

I tried to delete and reinstall and this still comes up and toggles 3 times then BA 5.5 opens fine from what I can Tell.
Is it because it's opening on a flash drive perhaps?

Post Reply